in

Șase români, „sclavi” la o spălătorie auto din Cambridge

Polițiștii din Huntingdon au arestat trei persoane, în urma unui raid efectuat în apropiere de Cambridge, la o spălătorie auto unde lucrau șase români.

Cele trei persoane, de 73, 29 și 21 de ani, au fost reținute, fiind acuzate că îi forțau pe români să muncească 10 ore pe zi pentru un salariu de mizerie.O a patra persoană, în vârstă de 24 de ani, se află, de asemenea, la dispoziția poliției.

Românii, cinci bărbați și o femeie, au fost luați în custodie de voluntarii National Referral Mechanism, scrie Cambridge News.

Potrivit acestei publicații, acesta a fost al cincilea raid condus de inspectorul-șef James Sutherland, ca parte a operațiunii Puffin care vizează salvarea muncitorilor exploatați.

Unul dintre români, în vârstă de 24 de ani, care muncea la spălătoria auto a declarat că era plătit cu 3 lire pe oră și că lucra 10 ore pe zi.Pianista Alexandra Dăriescu revine pe scena Royal Albert Hall, alături de Royal Philharmonic Orchestra

Disperat să ajungă la iubita din Londra a fentat securitatea Aeroportului Cluj. A fugit pe pistă şi şi-a făcut selfie în cabina piloților