in

Atac brutal la o școală din Anglia. Elev de 13 ani stâlcit cu un stâlp metalic

Un băiat de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce grupul de elevi în care se afla a fost atacat de un bărbat cu un stâlp metalic, în fața unei școli.

Potrivit Poliției Metropolitane, un bărbat a atacat un grup de elevi, miercuri după-amiază, în fața școlii Dunraven, Streatham, Londra. În urma acestui atac, băiatul a fost grav rănit în zona capului.

Poliția a transmis că elevul a fost dus de urgență la spital, starea lui fiind una destul de gravă, scrie The Sun.

Atac cu maceta în vestul Londrei. Un tânăr dus la spital cu răni grave

În urma acestui eveniment, oamenii legii au arestat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, suspect principal în acest caz.

„Poliția a fost chemată de urgență la Leigham Court Road, SW16, la ora 15.23 miercuri, 25 noiembrie, pentru a aresta un bărbat care a atacat elevii cu o bară de metal. Alături de ofițeri, la fața locului s-a deplasat de urgență și o ambulanță pentru a acorda victimelor toată asistența medicală necesară”, au transmis autoritățile.


„Un tânăr de 13 ani a fost găsit cu traumatism cranian. El a fost tratat la fața locului înainte de a fi dus la spital. Starea sa a fost evaluată ca fiind una deosebit de gravă”, au mai transmis autoritățile.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: A treia tranșă de ajutor financiar pentru persoanele „self employed”. VEZI CRITERIILE necesare pentru a putea accesa subvenția

Avertismentul lui Boris Johnson pentru britanici: „Va fi un nou lockdown de anul nou dacă nu respectați regulile”