in

Atac îngrozitor în Anglia. Tânăr de 18 ani, mutilat pe viață. I-au amputat mâna cu o macetă

Un tânăr de 18 ani, din Leeds, a fost lăsat într-o baie de sânge de niște atacatori care i-au tăiat complet mâna cu o macetă.

Atacul a avut loc marți, 13 aprilie, la ora 21.31, a anunțat poliția din West Yorkshire, potrivit Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine a spus că victima se află acum în afara pericolului, iar ofițerii fac apel la informații cu privire la atac.

Locuitorii din Swarcliffe spun că tânărul de 18 ani a fost abordat de o bandă care pur și simplu „a venit și i-a tăiat toată mâna”.

Polițiștii au fost chemați la Stanks Parade, Swarcliffe, unde au găsit victima, a cărei mână fusese „complet tăiată”, fiind tratat de vecini, care i-au legat o curea la încheietură și au încercat să-i recupereze mâna tăiată, care era în mijlocul străzii.

Londra. Lucrător NHS mutilat pe viață pentru că i-a atras atenția unui individ care nu purta mască în metrou


Ofițerii au căutat în zonă pentru a găsi maceta folosită în teribilul atac, scrie Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al poliției a mai spus că victima a fost dusă la spital unde este tratată în prezent.

Inspectorul detectiv Guy Shackleton, de la Leeds District CID, a declarat: „Tratăm acest incident foarte serios și efectuăm o investigație detaliată și cuprinzătoare pentru a stabili circumstanțele complete și a identifica pe cei responsabili. Recunoaștem că un astfel de incident va provoca îngrijorare de înțeles în comunitate și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri din echipa locală de poliție din cartier, care își actualizează reprezentanții comunității și mențin o prezență vizibilă în zonă pentru a-i liniști pe oameni.”

Un vecin care a asistat la atac a spus: „Nu am văzut niciodată așa ceva”. În timp ce un alt rezident a spus că victima poate fi auzită „țipând de durere”.
Suceava: Microbuz de Marea Britanie, burdușit cu țigări de contrabandă

Funeraliile Prințului Philip: Membrii familiei regale nu vor purta uniforme militare la înmormântare