Menu
in

ATAC SÂNGEROS în Anglia: Femeie înjunghiată în gât, în timp ce era la cumpărături într-un magazin Marks & Spencer

O femeie a fost înjunghiată în gât, iar o alta a fost grav rănită în timp ce făceau cumpărături într-un magazin Marks & Spencer, în Burnley, Lancashire.

 Un localnic, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de crimă, în urma atacului de azi, 2 decembrie, prima zi de ridicare a restricțiilor din Anglia.

Potrivit Daily Mail, cele două victime au fost duse de urgență la spital, cu răni grave dar care „se pare că nu le pune în pericol viața în acest moment”.

Imagini de la fața locului aratp un bărbat cu o mască de protecție, reținut de ofițeri în afara magazinului Marks & Spencer.

Martorii au susținut că una dintre femei a fost înjunghiată în gât, în ​​timpul atacului, dar acest lucru nu a fost confirmat încă.

De asemenea, pe rețelele de socializare s-a speculat că una dintre femei ar fi o angajată a magazinului.

Poliția din Lancashire a declarat că un cuțit a fost recuperat de la fața locului, incidentul fiind declarat unul „izolat”.

Un bărbat care a afirmat că este o rudă a presupusului atacator, a scris pe rețelele de socializare că suspectul s-a luptat cu probleme de sănătate mintală timp de cel puțin 10 ani.

Baie de sânge la Londra: adolescent înjunghiat mortal într-o încăierare de stradă în Wandsworth

El a adăugat că „[suspectul] ar fi putut recidiva sau ar fi încetat să mai ia medicamentele”, în timp ce alții au susținut că bărbatul era „ignorat și neglijat” de către autorități „de mult timp”.

Ofițerii nu au spus încă nimic despre motivul atacului, dar au confirmat că nu este implicată nicio altă persoană.

Un purtător de cuvânt al Poliției Lancashire a declarat: „Am fost chemați astăzi, la aproximativ 9.30 dimineața, în urma unui raport cu privire la o înjunghiere în magazinul Marks and Spencer din Burnley.

Centrul orașului Burnley, care se află la nivelul 3 al restricțiilor pentru pandemie, era azi plin de cumpărătorii care doreau să viziteze magazinele neesențiale pentru prima dată, începând cu 5 noiembrie, scrie Daily Mail.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version