in

Atacată cu un cuțit în centrul Londrei. Atacatorul a turbat când a văzut cu ce era îmbrăcată femeia

O femeie a fost atacată cu un cuțit, în centrul Londrei, din cauză că purta un tricou cu o caricatură a publicației franceze Charlie Hebdo.

Poliția caută acest martor cheie al incidentului din Hyde Park

Femeia a fost rănită la cap cu un cuțit, duminică, 25 iulie, în Hyde Park, în centrul Londrei.

„Poliţia a fost chemată de serviciile de urgenţă duminică la ora 15:34 pentru o agresiune la Speakers’ Corner” din Hyde Park, a precizat Poliția Metropolitană într-un comunicat.

La fața locului, polițiștii au găsit-o pe femeia de 39 de ani cu o tăietură la cap, iar autoritățile au lansat un apel către martorii evenimentului pentru a-l găsi pe atacator. Femeia a fost tratată la fața locului, după care a fost transportată la un spital din centrul orașului. Viața sa nu este în pericol din cauza loviturii, mai transmite poliția londoneză.

Anglia: Român înarmat cu un cuțit participă la o răfuială în stradă

În videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare se poate observa cum o persoană îmbrăcată în negru se apropie de o femeie îmbrăcată cu un tricou pe care scrie „Charlie Hebdo”, apoi aceasta este văzută cu urme de sânge pe față.

Polițiștii au precizat că au găsit un cuțit în apropierea locului faptei în urma unei percheziții solicită martorilor să contacteze poliția pentru a-i oferi mai multe detalii.


Ancheta este condusă acum de Comandamentul SO15 pentru Terorism al Poliției Metropolitane.

Cu toate acestea, în prezent, incidentul nu este tratat ca fiind legat de terorism. Ancheta este în curs de desfășurare, iar poliția face apel la cei care au înregistrat imagini cu telefonul mobil să contacteze poliția.

„Suntem în primele stadii ale anchetei noastre și lucrăm din greu pentru a găsi persoana responsabilă”, mai informează Poliția Metropolitană.

Pe data de 7 ianuarie 2015, la Paris, frații Kouachi au atacat cu arme de război redacția publicației Charlie Hebdo, care publicase caricaturi cu Mahomed, ucigând 12 persoane, printre care celebrii caricaturiști Cabu și Wolinski.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Marea Britanie, 70% vaccinați cu cel puțin o doză: rata de infectare este MAI MARE decât înainte de apariția vaccinului

Sucevenii din Londra au sărit să ajute familia Huluță. Mama și doi copii au murit în tragedia de la Răcăciuni, Bacău