in

Atentatorul cu arbaletă de la Windsor, filmare APOCALIPTICĂ: „Vreau să o asasinez pe REGINĂ”

Atentatorul cu arbaletă de la Windsor, filmare APOCALIPTICĂ: „Vreau să o asasinez pe REGINĂ”

Atentatorul cu arbaletă, arestat și reținut după ce sâmbătă, 25 Decembrie, a pătruns înarmat cu o arbaletă în castelul Windsor, reședința Reginei Elisabeta II, a declarat într-o înregistrare video că voia să o „asasineze pe regină”, potrivit The Sun.

Bărbatul, în vârstă de 19 ani, care locuiește în Southampton, a fost arestat sâmbătă, în jurul orei 08:30, la câteva momente după ce a intrat în incinta castelului unde suverana, în vârstă de 95 de ani, își petrecea Crăciunul alături de familie

Duminică, poliția a informat că atentatorul a fost internat pentru îngrijire psihiatrică.

The Sun a publicat imagini cu o înregistrare video prezentată ca fiind postată pe contul de Snapchat al suspectului cu câteva minute înainte ca acesta să încerce să intre prin efracție în castel.

Panică de Crăciun la Castelul Windsor. Un bărbat înarmat cu o arbaletă a intrat în reședința Reginei Elisabeta II

Îmbrăcat cu un hanorac negru și o mască albă, el mânuiește arbaleta și spune: „Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut și pentru ceea ce am de gând să fac. Voi încerca să o asasinez pe regina Elisabeta”.

Vrea să răzbune masacrul din India din 1919

Bărbatul face referiri din Războiul Stelelor și spune că e un indian de religie sikh care vrea să „răzbune” masacrul comis asupra acestei comunități, de britanici, în 1919.


Fără a confirma autenticitatea imaginilor, Poliția Metropolitană a precizat că „anchetatorii evaluează conținutul unei înregistrări video”.

Regina Elisabeta II, în vârstă de 95 de ani, își petrece sărbătorile la Windsor, acum reședința sa principală, după ce a renunțat la deplasarea sa obișnuită la Sandringham, în estul Angliei, din cauza reapariției COVID-19 în Marea Britanie din cauza variantei Omicron.

Suverana, care sărbătorește primul Crăciun fără soțul ei Philip, care a murit în aprilie la 99 de ani, era înconjurată sâmbătă de mai mulți membri ai familiei, printre care fiii săi Charles și Edward și soțiile lor.

Încercările de a intra prin efracție la Windsor și în Palatul Buckingham, reședința reginei din inima Londrei, nu sunt neobișnuite.

Cea mai spectaculoasă a avut loc în 1982, când un bărbat de 30 de ani, Michael Fagan, a reuşit să intre în dormitorul reginei care se afla în pat, amintește AFP.


…Atentatorul cu arbaletă de la Windsor, filmare APOCALIPTICĂ: „Vreau să o asasinez pe REGINĂ”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3]

În Anglia ar putea fi impuse noi restricții care să țină „până la sfârșitul lui MARTIE”

În Anglia ar putea fi impuse noi restricții care să țină „până la sfârșitul lui MARTIE”

Campion mondial la kickboxing, ucis de COVID. Ce le spunea oamenilor înainte să se infecteze

Campion mondial la kickboxing, ucis de COVID. Ce le spunea oamenilor înainte să se infecteze