Menu
in

Au ascuns doi albanezi în portbagaj pentru a-i introduce ilegal în Marea Britanie

Un român și partenera sa au încercat să introducă ilegal doi albanezi în Marea Britanie în portbagajul mașinii, în timp ce fiica ,lor de un an dormea ​​pe bancheta din spate.

George Lupu, în vârstă de 36 de ani, și partenera sa, Victoria-Elena Tudor, au ascuns o femeie sub o pătură în portbagajul mașinii lor.

Polițiștii de frontieră de la granița cu Franța au observat imediat femeia ascunsă în portbagaj.

Alături de femeie a fost găsit în portbagaj și fiul acesteia, iar cuplul de români a fost arestat și acuzat de asistarea imigrației ilegale în Marea Britanie.

A fost lansată o anchetă de către ofițerii de imigrație din cadrul Ministerului de Interne, însă cei doi români care locuiesc în Stratford au refuzat să răspundă la întrebări.

Cuplul a apărut la Curtea Coroanei din Canterbury, Kent, în septembrie 2019, acuzat de asistarea imigrației ilegale în Marea Britanie.

Lupu a pledat vinovat și, deși inițial partenera sa a pledat nevinovat, aceasta a schimbat pledoaria în timpul unei audieri din 4 martie 2020.

Lupu a fost condamnat la 20 de luni de închisoare cu executare, iar Tudor a fost condamnat la 20 de luni de închisoare, suspendată timp de doi ani.

Un șofer român își transformase microbuzul pentru a căra ilegal albanezi în Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version