in

Au furat un TIR-ul plin cu produse Apple în valoare de peste 6 milioane de dolari, șoferul și agentul de securitate au fost legați și abandonați pe autostradă

Un șofer de camion și agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați pe autostradă, la Northamptonshire, în Marea Britanie, de hoții care le-au furat TIR-ul plin cu produse Apple în valoare de peste 6 milioane de dolari.

Poliţia britanică a anunţat, marţi, că se află în căutarea unor hoţi care au fugit cu produse Apple în valoare de 5 milioane de lire sterline (6,6 milioane de dolari), după ce au jefuit un camion în centrul Angliei, scrie observatornews.ro.

Furtul a avut loc pe o bretea a autostrăzii M1 din Northamptonshire, marţea trecută, iar polițiștii cer ajutorul britanicilor pentru prinderea hoților. Șoferul şi agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați la marginea autostrăzii. Hoții nu au fost prinși nici la această oră,

Hoţii i-au legat pe şoferul şi pe agentul de securitate, un bărbat și o femeie, şi i-au abandonat la faţa locului, fugind cu camionul către o zonă industrială din apropiere, scrie Daily Mail.

Acolo au transferat remorca pe un alt camion şi au condus circa 15 kilometri până în oraşul Lutterworth, unde cei 48 de paleţi cu produse Apple au fost încărcaţi într-un al treilea vehicul.

Polițiștii le cer acum oamenilor să raporteze imediat dacă primesc vreo ofertă pentru a cumpăra ”orice produs Apple în circumstanţe neobişnuite sau care ştie pe cineva care vinde astfel de articole la preţuri reduse”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESCNoi reguli în 2021 pentru românii din UK: ”Cine vine, trebuie să fie calificat, să vorbească acceptabil engleza şi angajatorul să aibă actele în regulă”

mesaj tesco

Magazin TESCO, afiş în limba română pentru hoţi. «Trebuie să credem că toți românii sunt hoți?»