in

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat în județul Suceava

autoturism căutat Marea Britanie

Polițiștii de frontieră din județul Suceava au depistat joi, 9 decembrie, un autoturism marca Audi A4, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

 „În jurul orei 10.00, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza comunei Botoșana, jud. Suceava un autoturism  marca  Audi A4 ce aparținea unui cetățean român”, a comunicat Poliția de Frontieră Suceava, prin purtătorul de cuvânt, comisar șef Ilie Poroch-Serițan.

Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, descoperit în Constanța

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că mașina, fabricată în anul 2018, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie din luna octombrie a acestui an.

La verificări, proprietarul mașinii a declarat ca nu avea cunoștința despre faptul că mașina se afla în atenția autorităților.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 150.000 lei a fost indisponibilizat.

Sursa: newsbucovina.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cine este ucigașul în serie care a mutilat și omorât sute de pisici în Londra

Cine este ucigașul în serie care a mutilat și omorât sute de pisici în Londra

placebo

Româncă, voluntară la testarea unui nou vaccin anti-COVID: „Cele mai rele reacții adverse le-au avut cei care au primit placebo”