in

Autoturism de 50.000 de euro, căutat de poliţiştii britanici, descoperit la Turnu Măgurele. La volan era un englez


Poliţiştii de la Punctul de Trecere Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca BMW M 4, căutat de autorităţile din Marea Britanie, condus de un cetăţean englez, informează Poliţia de Frontieră.

În ziua de 10 ianuarie 2020, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere de la Turnu Măgurele s-a prezentat un cetăţean englez, de 40 de ani, pentru a efectua formalităţile de traversare a graniţei.

Acesta se afla la volanul unui autoturism marca BMW M4, fabricat în anul 2017 care, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a dovedit a fi un bun căutat pentru confiscare în Marea Britanie.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un conaţional şi că fostul proprietar nu l-a informat că maşina ar fi fost căutată de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea anchetei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florin Piersic, Mălăiele și Maia Morgenstern vă invită la teatru. Evenimentele românești ale începutului de an

Zbor din România pe Aeroportul Luton, anulat din cauza ceții. Revoltă pe Facebook: „Împărțeau câte o pungă de BakeRolls și o sticlă de apă la 0,5l”