in

Autoturism de 80.000 de lire sterline, furat din Marea Britanie, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat, la controlul vamal, un cetățean român și moldovean, la volanul unui autoturism ce figura furat din Marea Britanie.

Mașina, un Audi SQ7, în valoare de 400.000 de lei (80.000 de lire sterline), a fost indisponibilizată și moldoveanul s-a ales cu dosar penal.

„Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră si indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Audi SQ7, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. Astfel, în data de 30 iulie, în jurul orei 14:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, M.S., cu cetățenie română si moldoveană, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi SQ7 TDI, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricație 2017.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie, încă din luna aprilie.

Cu privire la aspectele constatate, M.S. a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing, în luna septembrie a anului trecut. Bărbatul a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că mașina în cauză ar fi fost semnalată furată sau căutată de autorități. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 400.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra. Bărbat de 60 de ani, bătut cu bestialitate în fața unui pub. A murit la spital

ȘOCANT! Cum trăiau 26 de români într-o casă cu trei camere din Brent – VIDEO