in

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat la vama Sculeni

Echipele din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un autoturism marca Opel Vivaro, care figura ca furat din Marea Britanie. Cetățeanul român A.C., în vârsta de 35 de ani, s-a prezentat la vama Sculeni la volanul unui autoturism marca Opel Vivaro X83 D218.

„Existând suspiciuni cu privire la situația autovehiculului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie la data de 13.12.2019”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în data de 12.01.2019, de la un cetățean român, plătind suma de 8.000 de euro și 20.000 de lei. Acesta a mai adăugat faptul că nu știa despre faptul că autovehiculul era căutat de autorități.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 96.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții ITPF Iași.

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat în Vama Albița

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Agent de securitate de pe Aeroportul Heathrow, arestat pentru trafic de cocaină columbiană

Tâlhari la drumul mare. Trei români din Birmingham au jefuit un șofer care doar ce le dăduse bani din milă