in

AVERTISMENT! Cod portocaliu de inundații în Londra. Ploile pot face prăpăd în unele zone

Inundații rapide ce pot pune în pericol viețile oamenilor vor avea loc în această noapte în părți ale Angliei, avertizează experții.

Potrivit The Independent, Biroul de Meteorologie din Londra a emis un avertisment de cod portocaliu pentru capitală și sud-estul țării, unde sunt așteptate luni seara precipitații masive și furtuni.

Un avertisment de cod galben pentru de precipitații prelungite și puternice este valabil sud-est, Londra, Midlands și părți din Yorkshire.

Analiștii avertizau că precipitațiile pot provoca inundații, întârzieri ale trenurilor și autobuzelor și condiții dificile de trafic.

Avertizarea a fost emisă pentru Londra și zonele înconjurătoare, care se întinde de-a lungul Hertfordshire, Essex și coasta de sud-est, luni, între orele 15:00 și 23:00.

Agenția de Mediu a emis o alertă de inundație pe râul Ravensbourne din Londra, ce trece prin zonele Lewisham, Bromley, Greenwich și Croydon.


Acesta a spus că există riscul de inundații pentru terenuri joase, grădini și drumuri care sunt aproape de râu.

Avertismente de cod galben au fost emise pentru o mare parte a Angliei centrale și de nord-est, pe măsură ce ploaia se îndreaptă spre nord, de marți până joi.

AVERTISMENT de vreme rea în LONDRA! Vine POTOPUL!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra. Mai mulți candidați la funcția de prim-ministru admit că s-au drogat. „Am folosit cocaina și am greșit”

Ministrul Muncii se bazează pe întoarcerea românilor din diaspora: „Se vor angaja în România și vor plăti impozite”