in

Baia de sânge continuă la Londra. Poliția nu reușește să oprească epidemia de înjunghieri. Zonele defavorizate, cele mai riscante

Epidemia de înjunghieri continuă la Londra.

Un bărbat de 27 de ani a fost înjunghiat în piept duminică seara în cartierul Hackney. A fost dus la East London hospital.

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat într-un autobuz aglomerat în Canning Town, sectorul Newham. S-a întâmplat vineri dimineață înainte de 8 dimineața. La fața locului au sosit ambulanța și poliția, rănitul a fost dus la spital.

Într-un alt incident, în aceeași zi, în gara Purley, la sud de Croydon, un bărbat a fost înjunghiat în mână.

În ultimele două săptămâni au fost ucise 11 persoane, conform Poliției Metropolitane.

De la începutul anului au fost înregistrate 40 de omoruri prin înjunghiere. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a mobilizat în februarie o echipă specială de 300 de polițiști pentru a se ocupa de zonele cele mai riscante din oraș. Cu toate acestea, înjunghierile continuă.

Un studiu, publicat de primăria Londrei, arată că există o legătură între violență și inechități sociale.

Analiză confirmă o legătură puternică între violența gravă a tinerilor și londonezii afectați de lipsuri, sănătate mintală slabă și sărăcie.

Trei sferturi din cartierele din Londra cu cele mai ridicate niveluri de infracțiuni violente se află în primele 10 cele mai defavorizate, în timp ce aceleași zone proporția de tineri sub 20 ani care trăiesc în sărăcie este mai mare decât media londoneză.

Este cel mai detaliat al cauzelor infracțiunilor violente efectuat vreodată la Londra.

Studiul arată că violența gravă în rândul tinerilor din Capitală a început să crească în 2012.

Pe baza acestui studiu, primarul Khan propune următoarele soluții contra violenței:

– Extinderea serviciilor post-școlare în zonele cu criminalitate înaltă – datele arată că incidentele violente care implică tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani sunt mult mai probabil să se întâmple duă orele de școală.

– Susținerea tranziției adesea dificile de la școala primară la cea secundară.

– Sprijinirea școlilor pentru reducerea excluderilor școlare.

– Suport suplimentar pentru tinerii afectați de violența domestică – cifrele arată că 13% dintre victimele grave de violență în rândul tinerilor sunt victime ale violenței domestice, dovadă a legăturii dintre implicarea în violență și copiii care sunt martori ai violenței în familie.

– Sprijinirea părinților vulnerabili – inclusiv a celor care sunt victime ale violenței domestice sau ale infracțiunilor sexuale.

– Furnizarea unei formări mai bune pentru lucrătorii sociali cu tinerii și înființarea unui Grup de acțiune pentru tineret care să informeze activitatea unității.

– Programe în penitenciare și instituții pentru tineri infractori.

Cartierele cu cele mai mari rate de victime în rândul tinerilor sunt Westminster, Haringey, Southwark, Lambeth, Islington, Tower Hamlets, Camden și Hackney. Acest lucru se bazează pe numărul de victime la 1.000 de tineri cu vârsta sub 25 de ani din cartier. Considerând numărul total de infracțiuni, cartierele cu cel mai mare număr de victime au fost: Westminster, Southwark, Tower Hamlets, Haringey, Enfield, Lambeth, Croydon și Brent.

 
Se întoarce roata! Italienii, plini de frustrări după ce emigrează: ”Aici, la Londra, viața e dură”

The Sun: Hoațele de lux din centru Londrei sunt românce și bulgăroaice. „Poartă ochelari de firmă și genți scumpe”