in

Sânge la Londra, adolescent de 14 ani înjunghiat în stradă în Barnett

police england

Băiat de 14 ani înjunghiat la Londra. Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat pe Lytton Road din cartierul Barnet, nordul Londrei, și a fost transportat de urgență la spital.

Tânăr de 16 ani înjunghiat mortal în centrul Londrei, după o „ambuscadă”. Un alt elev în stare gravă

Băiat de 14 ani înjunghiat la Londra

Poliția a intervenit înainte de ora 20:00, miercuri, 11 ianuarie pentru informații despre o înjunghiere. Din fericire, starea băiatului nu pune viața în pericol. Trei persoane au fost arestate și reținute, relatează MyLondon.news.

Poliția Metropolitană a declarat: „Poliția a fost chemată miercuri, 11 ianuarie, la ora 19:51, pentru informații despre o înjunghiere în Lytton Road, Barnet. Ofițerii au participat împreună cu paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra.

Băiat de 14 ani înjunghiat la Londra – Un băiat de 14 ani a fost dus la spital cu o rană înjunghiată. Starea lui nu îi pune viața în pericol sau îi schimbă viața. O anchetă este în desfășurare și locul infracțiunii rămâne izolat.

Trei persoane au fost arestate în legătură cu incidentul și luate în custodie”.

Oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat este rugat să sune la 101 , cu 6496 CAD/11 ian. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Autobiografia prințului Harry a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din Marea Britanie, iată câte exemplare a vândut azi

politisti infractiuni

Peste 90 de polițiști din Marea Britanie au fost găsiți vinovați de infracțiuni anul trecut, inclusiv infracțiuni sexuale și violență