in

Baie de sânge în Harrow: Patru bărbați și o femeie înjunghiați în urma unei lupte

Baie de sânge în Harrow

Baie de sânge în Harrow, în această dimineață. Cinci persoane au fost înjunghiate și duse de urgență la spital în urma unei mari lupte.

Poliția a fost chemată la ora 4 dimineața (luni, 30 august) în urma unei lupte care a avut loc în Harrow, nordul Londrei.

Doi dintre bărbații care au fost înjunghiați se află într-o stare „gravă, dar stabilă”, în timp ce ceilalți doi bărbați și o femeie nu sunt în stare critică, potrivit poliției.

Nu s-au făcut încă arestări, scrie My London.

Un cordon de poliție rămâne la fața locului și o anchetă este în desfășurare.

Baie de sânge la Londra, două persoane înjunghiate în gât, bărbat din Westminster pus sub acuzare

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus: „Poliția a fost chemată la o luptă. Ofițerii au participat și au găsit cinci persoane care suferiseră răni prin înjunghiere. Toate cele cinci persoane, despre care se crede că sunt adolescente sau până în 20 de ani, au fost duse la spital.”


Poliția îndeamnă pe oricine are informații sau a fost martor la incident să sune la 101, cu referința 1238 / 30aug. Pentru a rămâne anonim, puteți contacta Crimestoppers apelând 0800 555 111.


Baie de sânge în Harrow: Patru bărbați și o femeie înjunghiați în urma unei lupte

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.9]

rapper moare de covid

Anglia: Rapper de 40 de ani care nu credea în coronavirus moare de COVID în spital

gabriel cotabiță concerte Londra

Gabriel Cotabiță cântă pentru prima dată pentru românii din Londra. Marile hituri ale artistului vor răsuna live, în două spectacole UNICE