in

Baie de sânge la Londra, un mort și zece răniți în cinci atacuri cu cuțitul în sudul orașului

Un bărbat a murit şi alte zece persoane au fost rănite într-o serie de cel puţin cinci atacuri cu cuţitul produse în sudul Londrei în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Doi dintre cei răniţi în urma incidentelor din Croydon se află în stare critică, a precizat poliţia metropolitană, scrie Agerpres.

Un presupus atacator şi o victimă au fost reţinuţi, a menţionat poliţia.

Potrivit autorităţilor, nu există informaţii care să indice că a existat o legătură între incidentele semnalate.

Au fost “o serie de altercaţii inutile şi extrem de violente, inclusiv una care s-a soldat în mod tragic cu pierderea unei vieţi”, a afirmat într-un comunicat o responsabilă a poliţiei londoneze, Nicky Arrowsmith.

Poliţia şi-a sporit prezenţa în zonă.


Ofițerii au fost chemați pentru prima dată la un incident în Chapman Road, Croydon, în jurul orei 18.55 vineri. A fost găsit un bărbat cu răni care nu pun viața în pericol.

La ora 19.15, poliția a fost alertată de un spital din sudul Londrei, după ce patru bărbați, toți în vârstă de 20 de ani, au fost internați cu leziuni înjunghiate. În prezent, unul dintre bărbați se află într-o stare gravă, a spus poliția.

Poliția a fost chemată la un alt incident la Wisbeach Road, Croydon, la ora 20.08, după un alt incident cu înjunghiere în care au fost implicate două victime.

În ciuda eforturilor depuse de paramedici la fața locului, un bărbat a fost declarat mort. Celălalt a fost dus la spital cu răni care nu pun viața în pericol.

La ora 20.51 pm, poliția a primit un alt apel de la un spital din sudul Londrei, după ce alți doi bărbați au fost primiți cu răni de cuțit.

Una dintre victime luptă pentru viața sa, a spus poliția.

Apoi, ofițerii au arestat un bărbat suspectat de înjunghiere, după ce au fost chemați la Dingwall Road, Croydon la ora 21.12.

Victima a fost, de asemenea, arestată, iar în această etapă viața sa nu este considerată a fi în pericol.

În această etapă, polițiștii spun că nu există informații care să afirme că diferitele incidente sunt legate și continuă investigațiile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vaccinul Oxford, eficient și împotriva tulpinii Kent a coronavirusului

Crimă în pandemie: Și-a ucis soția după ce aceasta i-a spus să plece de acasă pentru că avea COVID