in

Baie de sânge la Londra: Un tânăr a fost înjunghiat mortal în Harrow și alți doi au fost răniți

Un bărbat cu vârsta de 20 de ani a fost înjunghiat mortal duminică la St. Anns Road, Harrow.

Poliția a fost chemată la fața locului la ora 19:15, unde victima a fost declarată moartă. Poliția a declanșat o căutare generală pentru găsirea criminalului, scrie Daily Express.

O anchetă de omor a fost lansată după ce bărbatul, care a fost găsit cu răni înjunghiate, a murit la fața locului, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical de la salvare.

Alte două victime – despre care se știe că sunt adolescenți – au fost duse la spital, cu răni înjunghiate în urma atacului.

În prezent, starea celor două victime rănite este necunoscută.

O operațiunea conform „secțiunii 60” a fost pusă în aplicare pentru întregul cartier Harrow până luni, 14 decembrie, la 10.49am.

„Secțiunea 60” dă dreptul ofițerilor de poliție să percheziționeze oameni într-o anumită zonă și perioadă de timp pentru a preveni infracțiunile.

Poliția Metropolitană a făcut apel pentru ca martorii oculari sau oricine are informații care ar putea ajuta ancheta, să se prezinte la prima secție.

Poliția a emis duminică seara un comunicat cu informații despre crimă: „O anchetă de crimă este în curs în urma unei înjunghieri în Harrow.

Poliția a fost chemată la aproximativ 19:15 ora duminică, 13 decembrie, după semnalarea despre o înjunghiere în St. Anns Road, Harrow.

Au participat ofițeri și serviciul de ambulanță din Londra.

Un bărbat – despre care se crede că este în vârstă de 20 de ani – a fost găsit suferind răni înjunghiate; în ciuda eforturilor serviciilor de urgență, el a fost declarat mort la fața locului.

Alți doi bărbați – amândoi adolescenți – au suferit, de asemenea, leziuni înjunghiate. Amândoi sunt la spital și primesc tratament.

Perimetrul crimei rămâne izolat în zona St Anns Road și Station Road. Întrebările privind circumstanțele continuă.”

Luna trecută, primarul din Londra, Sadiq Khan, a primit critici cu privire la abordarea sa împotriva crimei cu cuțitele în Capitală, după uciderea violentă a celui de-al 100-lea adolescent în timpul perioadei sale de primar.

Shaun Bailey, candidat conservator la funcția de primar din Londra, a criticat o decizie a dlui Khan de a reduce semnificativ finanțarea poliției.

El a spus: „O sută de adolescenți au murit de când Sadiq Khan a devenit primar. Este vorba de o sută de mame care nu-și mai pot îmbrățișa copiii și nici nu le pot vedea crescând.

“Aceasta este o tendință șocantă. Crima cu cuțitul a crescut cu 38% în anul anterior blocării. Omuciderile sunt la un nivel maxim de 11 ani. Și răspunsul lui Sadiq Khan este de a reduce finanțarea poliției cu 110 milioane de lire sterline.

Este o decizie teribilă a lui Sadiq Khan. Londonezii merită un oraș mai sigur, mai echitabil și mai accesibil.

Dacă Sadiq Khan nu o va livra, atunci ar trebui să se îndepărteze, pentru a lăsa pe cineva care poate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie și Uniunea Europeană nu au reușit să ajungă la un acord. S-a dispus continuarea negocierilor

Romii cerșetori din România distrug centrul Londrei. Au improvizat un bordel într-un cort, în fața unei școli