in

Bandă de români din Vaslui, spargere la casa unuia dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie. Dați de gol de o fotografie veche


O bandă de spărgători din Vaslui, România, se pare că este autoarea spargerii unei case a familiei magnatului britanic Richard Branson, proprietarul concernului Virgin din Marea Britanie.

Polițiștii români au descoperit o fotografie de familie și un bilet scris în limba engleză al unui părinte către fiul său, Richard. Descoperirea s-a făcut în timpul unei investigații asupra unei bande internaționale de spărgători de locuințe din Vaslui.

Polițiștii români au luat legătura cu un contact din Poliția Derbyshire pe care l-au rugat să facă un ape, poate vor fi găsiți păgubiții.

Deși au fost neîncrezători cu privire la descoperirea identității familiei, misterul a fost rezolvat în cele din urmă când un reporter Daily Mail a observat legătura dintre cele două hârtii și familia lui Sir Richard Branson, proprietarul companiei Virgin.

O rețea de spărgători din România a îngrozit Marea Britanie. Sute de case sparte, răufăcătorii se lăudau pe Facebook cu ce furau

Ieri, magnatul a mulțumit Royal Mail pentru urmărirea amintirilor familiei sale, după ce a fost alertat de poliție.

Detectivii speră acum să pună în posesie familia Branson cu obiectele de valoare furate de pe proprietatea sa de 200 de acri din Oxfordshire, anul trecut. Spargerea nu a fost făcută publică la acea vreme.

Printre articolele luate din casa care aparține copiilor lui Sir Richard, Holly, de 38 de ani, și Sam, de 35 de ani, era o fotografie veche în care se aflau cei doi la vârste fragede și mama lor Joan Templeman, acum în vârstă de 71 de ani.

Român arestat în Spania, jefuia după ce consulta horoscopul ca să afle în ce zile e ”indicat” să plece la furat
Reviziile auto (MOT), din nou obligatorii în Marea Britanie. Guvernul a redus perioada de scutire

⛔ Au fost prelungite restricțiile pentru românii din UK, cei care se întorc în România intră în izolare. NU se reiau zborurile