in

Bandă de spărgători de locuințe români, după gratii. Identificați după BMW-ul cu care transportau lucrurile furate

Patru spărgători de locuințe români au fost trimiși în închisoare cu pedepse cumulate de 28 de ani, după ce au admis mai multe spargeri cu o pagubă de peste 250.000 de lire sterline.

Potrivit Poliției Cambridgeshire, cei patru au comis 41 de infracțiuni în șase săptămâni, vizate fiind locuințe scumpe din Cambridgeshire, Bedfordshire, Northamptonshire și Buckinghamshire, între 12 octombrie și 24 noiembrie 2019.

Cei patru care i-au băgat în sperieți pe britanici sunt Alexandru Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, fratele său Mihail, 27 de ani, Romulus Bircea, 49 de ani și Rolls Virag, 41 de ani.

Grupul viza case detașate ai căror proprietari erau plecați, cărora le spărgeau geamurile din spate, pentru a intra în camere. Infractorii blocau ușile cu mobilier, astfel încât proprietarii să nu poată intra în cazul în care se întorceau.

Pe parcursul a două săptămâni, grupul a pătruns în 15 case din mai multe localități, de unde au plecat cu bijuterii, bani, alcool și electronice. Cei patru se deplasau cu un BMW argintiu și un autoturism Mazda verde.

În timpul unui jaf în Brackley, Northampton, Bircea și Alexandru au agresat două femei care s-au întors acasă și i-au văzut pe infractori.


O rețea de spărgători din România a îngrozit Marea Britanie. Sute de case sparte, răufăcătorii se lăudau pe Facebook cu ce furau

Bircea a fost arestat pe 28 noiembrie, după ce a fost identificat drept proprietarul autoturismului Mazda. În casa percheziționată de polițiști locuiau și frații Dumitrescu, care au fost arestați. La percheziție, au fost găsite o parte din obiectele.

Virag a fost arestat după ce autoturismul său BMW folosit la spargeri a fost confiscat dintr-o parcare iar cheile au fost găsite în buzunarul suspectului.

Grupul a fost condamnat vineri, 3 iulie, la Curtea Coroanei din Cambridge.

Bircea și Alexandru au fost condamnați la opt ani de închisoare.

Mihail a fost închis timp de șase ani și opt luni, iar Virag a fost condamnat la cinci ani și patru luni.

Român arestat în Spania, jefuia după ce consulta horoscopul ca să afle în ce zile e ”indicat” să plece la furat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Negocierile acordului comercial dintre UE și Marea Britanie s-au reluat la Londra. Se invocă „serioase divergențe”

Vești bune! Puteți avea imunitate dacă doar ați locuit lângă un bolnav de COVID-19. Iată de ce…