in

Baie de sânge la Londra: Bărbat de 40 de ani înjunghiat mortal, trei arestări

Un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat mortal în Croydon noaptea trecută, iar trei bărbați au fost arestați cu acuzația de crimă.

Bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat mortal în Croydon

Poliția a fost chemată joi (21 aprilie) la ora 18.29 la Leslie Grove Place, în urma unor rapoarte conform cărora o persoană a fost înjunghiată.

Polițiștii au intervenit și au găsit un bărbat, despre care se presupune că avea 40 de ani, care a fost declarat decedat la fața locului.

Trei bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă și se află în custodia poliției.

Poliția a precizat că se depun eforturi pentru confirmarea identității bărbatului, iar rudele acestuia vor fi apoi informate și vor fi susținute de ofițeri specialiști.

„Nu ne simțim în siguranță”

O femeie în vârstă care locuiește în zonă a declarat pentru MyLondon.news: „Înjunghierile devin prea frecvente aici. Noi, bătrânii, nu ieșim des, dar când merg pe stradă nu mă simt prea în siguranță.”


Un bărbat de 51 de ani, care nu a vrut să fie numit, dar locuiește chiar lângă locul crimei, a povestit: „Am văzut doi tipi în stradă strigând. Erau la telefon cu poliția. Unul dintre ei a urcat la ușă (cea din vârful scărilor în spirală din acea poză) și a spart-o. În timp ce a intrat înăuntru și vorbea cu poliția la telefon spunând ceva despre faptul că cadavrul era acolo cu un cuțit în piept. În câteva minute a apărut o dubă de poliție și la fel au apărut și ofițerii în civil”.

Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”

El a adăugat că politicienii și consilierii locali au promis în repetate rânduri că vor îmbunătăți situația locuitorilor locali, dar nu s-a făcut niciodată nimic.

„Am văzut pe cineva plimbându-se pe aici cu o macetă. Oamenii sunt speriați în propriile case.”

Oricine are informații despre incident este rugat să sune la 101, furnizând referința 6339/21APR. De asemenea, informațiile pot fi furnizate Crimestoppers, în mod anonim, sunând la 0800 555 111 sau vizitând www.crimestoppers-uk.org.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Cheeky Girls

Vă mai aduceți aminte de gemenele Monica și Gabriela care au cucerit Anglia? Cheeky Girls s-au întors cu un nou single

Trei femei și un bărbat înjunghiați mortal la londra

Noapte de groază la Londra, trei femei și un bărbat înjunghiați mortal într-o casă din Southwark