in

Bărbat de 20 de ani înjunghiat în Ilford, ziua în amiaza mare

Bărbat de 20 de ani înjunghiat în Ilford, ziua în amiaza mare

Un bărbat de 20 de ani a fost înjunghiat în Ilford și se zbate între viață și moarte după ce a fost transportat la spital.

Poliția a fost chemată ieri, 21 februarie, în jurul orei 15.45, pe Wedmore Avenue, Clayhall, la 15.45, dar victima, un bărbat în vârstă de 20 de ani, fusese deja dus la spital.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a confirmat că nu au fost efectuate arestări, iar ancheta este în desfășurare, arată MyLondon.

Londra: Bărbat urmărit pe stradă și înjunghiat de 18 ori

„Oricine are informații este rugat să sune la poliție, la 101, sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD4408/21Feb”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra (LAS) a spus că au fost chemați la fața locului și au ajuns în șapte minute, însă victima fusese deja transportată la spital.


…Bărbat de 20 de ani înjunghiat în Ilford, ziua în amiaza mare…


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul de Externe britanic: „Marea Britanie va anunța sancțiunile împotriva Rusiei”. „Este un atac asupra suveranității Ucrainei”

Ministrul de Externe britanic: „Marea Britanie va anunța sancțiuni împotriva Rusiei”. „Este un atac asupra suveranității Ucrainei”

Londra: Un descreierat injecta cu sânge fructele și puii de la Tesco și Sainsbury’s

Londra: Un descreierat injecta cu sânge alimentele de la Tesco și Sainsbury’s