in

Bărbatul care a bătut cu bestialitate trei femei în timpul unei spargeri este ROMÂN


Bărbatul care a bătut cu bestialitate trei femei, într-o casă din Luton, la începutul acestei luni, a fost identificat.

Acesta este cunoscut ca Săndel Hornea sau Săndel Bolentin și este din comuna Cireșu, județul Brăila, scrie observator.tv.

Acesta nu a fost încă arestat și, potrivit informațiilor pe care le are proprietarul casei, a fugit în România imediat după atac.

„Bărbatul din imagini a fost identificat, iar numele său este Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Ciresu, Braila, Romania. Nu a fost încă arestat. În prezent, se ascunde în România. Ajutați-mă și continuați să dați share postării pentru ca toată lumea să vadă ce a făcut și să fie arestat”, a scris Trong Vung Dong pe Facebook.

Luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din Luton, Bedfordshire, un bărbat a pătruns într-o casă, după ce s-a dat drept angajat al unei firme de curierat.

În momentul în care a intrat, acesta a lovit o bătrână în cap, iar femeia a leșinat. Ulterior, individul a început să o lovească fără milă pe nepoata bătrânei, dar și pe mătușa fetei, care a încercat să intervină.

Scenele violente au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în interiorul casei.

După ce le-a lovit pe cele trei femei, atacatorul a reușit să plece cu un decodor TV, un joc Wii și alte console de joc, notează Poliția din Bedfordshire.

Inițial, apelul bărbatului din Anglia făcea referire la atacator ca fiind posibil român sau bulgar, iar după mai multe cercetări, atât pe cont propriu, cât și împreună cu Poliția, acesta a aflat că agresorul este cetățean român.

VIDEO – Spărgător periculos căutat de poliție. Se oferă recompensă de 20.000 de lire sterline. Ar putea fi român
Români exploatați în Scoția. Primeau o liră sterlină pe zi salariu și locuiau în condiții inumane

Campionul român Cătălin Paraschiveanu se luptă în ring cu britanicul Jordan Grannum