in

Barking. Un chiriaș român a lăsat apartamentul în care stătea infestat cu viermi și cu datorii de mii de lire sterline

Un chiriaș român a lăsat apartamentul intenționat infestat cu viermi și cu datorii de 6000 de lire sterline, înainte de a fi evacuat. Acum, proprietarul se plânge că nu își poate recupera banii din cauză că românul nu are active în Marea Britanie.

Potrivit Daily Mail, chiriașul ar fi scos din priză frigiderul plin cu produse și l-ar fi lăsat așa intenționat, pentru a face viermi.

Proprietarul a declarat că nu a putut să îl evacueze pe român decât după o luptă de șapte luni, cu toate că acesta mai făcuse asemenea probleme și înainte.

Restanțele chiriilor s-au ridicat la 6.250 de lire sterline, dar, din moment ce chiriașul nu are active în Marea Britanie, proprietarul nu a recuperat nimic și a rămas cu o factură în valoare de mii de lire sterline pentru curățenie, reparații și eliminarea deșeurilor.

Proprietarul a descoperit ulterior, chiriașul era un „recidivist”, care a mai procedat la fel și în alte ocazii.

În timp ce o agenție de închiriere s-a ocupat de chiriași care face referire la controale în numele proprietarului, ea a pus sub semnul întrebării amănunțimea acestora, având în vedere că problemele anterioare nu au fost semnalate.


Firma LegalforLandlords l-a reprezentat pe proprietar în procesul evacuării chiriașului cu probleme. Reprezentantul acesteia a spus: „Am rezolvat multe cazuri în care chiriașii au lăsat proprietăți într-o stare proastă, dar acesta este cu siguranță unul dintre cele mai grave pe care le-am văzut.”

VIDEO – INCREDIBIL. În Londra dai 1.500 de lire sterline pe lună pentru a locui într-o casă plină de PLOȘNIȚE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mărturii din avionul groazei: „Necunoscuții se îmbrățișau. Se auzeau voci: «O să murim!»”

Medici britanici acuzați de incompetență. Un copil român ar fi murit de meningită după ce i s-a dat doar paracetamol