in

Bebeluș român de numai 5 săptămâni, mort la un spital din Kent. A fost declanșată o anchetă


Luchii Gavrilescu avea doar cinci săptămâni când a murit la Spitalul din Margate, Kent, pe 6 decembrie. Potrivit Kent Online, conducerea spitalului a recunoscut că decesul bebelușului, al cărui tată este român, putea fi evitată.

Potrivit aceleiași surse, micuțul a murit din cauza septicemiei, după ce a fost trimis de două ori acasă de către medicii care ar fi trebuit să ia măsuri pentru a-i salva viața.

Părinții săi, Laura Cooke și Vlad Gavrilescu, ambii în vârstă de 29 de ani, cer acum răspunsuri, iar o anchetă a fost lansată la spitalul din Kent în ceea ce privește mai multe cazuri suspecte.

Ieri, 14 ianuarie, alături de familie și prieteni, cuplul și-a luat rămas bun de la micuțul Luchii care a fost înmormântat la cimitirul St. John’s.

Deasupra sicriului au fost aruncați trandafiri albi, iar părinții lui Luchii au eliberat porumbei albi în aer, scrie Kent Online.

Înainte de moartea sa, Laura Cooke a postase pe o rețea de social media un mesaj despre „micul ei miracol” care i-a completat viața.

Luchii s-a născut sănătos, cu o greutate de 4 kilograme, pe 26 octombrie, la spitalul din Margate și mai avea doi frați, Archie, 10 ani și Macie, de 9 ani, fiind primul copil al lui Vlad Gavrilescu.

Un prieten al familiei a creat o pagină de strângere de fonduri pentru a ajuta familia să acopere costurile de înmormântare.

Cine dorește să doneze o poate face aici: https://bit.ly/2scYqmH.

Essex: Tragedie fără margini într-o familie de români. Copil născut mort, după ce moașa a trimis-o acasă de la spital. „M-a trimis acasă cu niște paracetamol”
Româncă de 18 ani, acuzată de crimă și vătămare corporală gravă. Doi bărbați din Londra au fost otrăviți și jefuiți

Scandal în Marea Britanie: Informații despre zeci de mii de infractori străini au fost ascunse și s-a încercat mușamalizarea cazurilor