in

Bedford: Șofer român de TIR, surprins la furat motorină de la colegii din parcare

Un șofer român de TIR a fost fotografiat de colegii săi în timp ce fura motorină de la alte camioane din parcarea unde se afla, în Bedford, Marea Britanie.  Imaginile au devenit virale pe Internet, postate de șoferii italieni, maghiari și spanioli care au căzut victime.

Un șofer din Ungaria a postat pe pagina de Facebook a unui grup al camionagiilor europeni mai multe fotografii cu un cap tractor înmatriculat în județul Argeș și cu un mesaj în care îl acuză pe conducătorul auto că i-a furat motorina din rezervor, într-o parcare din Bedford, Anglia.

Iată ce a scris: „AG 20 AYL Scania. A 421 Bedford UK. Colegul român a fost ocupat azi-noapte. A furat de la mine și de la camionul spaniol parcat alături. Dacă îl cunoaște cineva, să îi spună că a mai rămas 8% combustibil în rezervor, îl aștept să vină dacă îl vrea”.

Acesta s-a plâns și de faptul că polițiștii nu au intervenit la timp pentru a-l prinde pe suspect.

„Am chemat poliția, prima oară mi-au spus că trimit pe cineva, am așteptat 3 ore, am sunat iar și m-au întrebat dacă suspectul e acolo. Desigur, el nu a așteptat trei ore… Polițiștii mi-au cerut numărul de telefon și au spus că o să mă contacteze ei. Asta e tot ce au făcut”, a mai scris șoferul maghiar.

Doi șoferi români „sifonau” combustibil într-o parcare din Anglia. Arestați și condamnați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Cum se cumpără „sclavi” români pentru șantierele din Londra. O anchetă BBC sub acoperire dezvăluie lucruri îngrozitoare

Guvernul britanic respinge cererea Scoției pentru organizarea unui nou referendum privind independența