in

Belfast. Patru românce exploatate sexual de o grupare PARAMILITARĂ nord-irlandeză


Cinci persoane care fac parte din Armata Națională de Eliberare Irlandeză, o periculoasă grupare paramilitară secesionistă ce acționează în Belfast, Irlanda de Nord, au fost arestate pentru trafic de persoane.Victimele, scrie Daily Mail, sunt patru femei de origine română care au fost găsite într-o casă din sudul orașului Belfast în urma unei acțiuni întreprinse de Grupul de Lucru împotriva Crimelor Paramilitare. Acesta este format din reprezentanți ai Poliției Nord-Irlandeze, Agenției Naționale pentru Combaterea Criminalității și HMRC.

Structura ce cuprinde 200 de ofițeri ai celor trei instituții menționate, a întreprins mai multe raiduri în Belfast pentru destructurarea Armatei Naționale de Eliberare Irlandeză.

De asemenea, au avut loc percheziții la cele 12 proprietăți ale Partidului Socialist Republican Irlandez, aripa politică a INLA din Belfast, Lusburn, Crumlin și Newtownabbey.

Suspecții reținuți au vârste de 33, 41, 48, 49 și 51 de ani, iar polițiștii au declarat că vor exista și alte arestări.

„Paramilitarii exploatează propriile comunități prin diferite tipuri de criminalitate, inclusiv extorcare și prostituție, prin metode nemiloase, inclusiv așa-numitele atacuri de tip paramilitar. Ei exploatează vulnerabilitatea, inclusiv pe care a celor mai tineri care pot fi atrasi cu ușurință”, a declarat adjunctul Grupului de Lucru, Stephen Martin.

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/dezvaluiri-cutremuratoare-din-lumea-prostitutiei-roma-englezii-sunt-cei-mai-rai-unul-urina-pe-mine-si-radea-sunt-beti-tot-timpul/

Nouă români coordonau o rețea de prostituție în Lancashire. Vor face închisoare după care vor fi deportați
Muncitor român ucis în centrul orașului Dublin. A fost bătut cu bestialitate și lăsat să moară

S-a întors în România după 14 ani în Marea Britanie: „Am fost un prost! Toţi au plecat şi bine fac că s-au dus, la ce să rămână aici?”