in

Belfast. Poliția îi caută pe cei care au devastat casa unor români cu bâtele de baseball. „Nu există loc de violență în societatea noastră”

Poliția și reprezentanții partidelor politice din Belfast, Irlanda de Nord, condamnă atacul ce a avut loc asupra unui grup de cinci români, după de mai mulți bărbați înarmați cu bâte de baseball a devastat o proprietate în Monkstown.

Potrivit newtownabbeytoday.co.uk, mai mulți bărbați au intrat cu forța într-o proprietate din zona Hollybank Drive, duminică, 6 ianuarie, în jurul orei 20.20 și i-au atacat ocupanții de origine română.

Victimele au suferit leziuni și un om a trebuit să fie dus la spital pentru tratament.

Consilierul Partidului Unionist, Stephen McCarthy, a declarat: „Condamn cu toată fermitatea acest atac. Sunt sigur că cele cinci persoane sunt devastate, iar vecinii lor sunt îngroziți de ceea ce s-a întâmplat”.

Reprezentantul Partidului Social Laburist Democrat, Noreen McClelland, a declarat: „În mod cert, un astfel de atac brutal nu poate fi justificat. Nu există loc de violență în societatea noastră, iar cei care sunt responsabili pentru acest asalt trebuie să se confrunte cu rigorile legii.”

„Apelez la oricine deține informații referitoare la atac să contacteze poliția la numărul 101. Informațiile pot fi, de asemenea, furnizate anonim la Crimestoppers, la numărul 0800555111”.

Acest incident este absolut dezgustător și trebuie să fi fost înspăimântător pentru victime”, a declarat și consilierul Tom Campbell, din partea Partidului Alianței din Irlanda de Nord.

Toată lumea are dreptul să trăiască sau să vină în vizită aici, fără teamă și îndemn pe oricine are informații cu privire la acest atac grav să contacteze imediat poliția, astfel încât cei din spatele lui să poată fi aduși în fața justiției cât mai curând posibil”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atac xenofob. Români loviți cu bâte de baseball în Belfast

Interlopul Săndel Șerbu zis Sorin Brăileanul, omorât din răzbunare. Ucigașii săi, găsiți vinovați de instanță