in

Belfast: Români arestați în Irlanda de Nord pentru prostituție și spălare de bani

Doi bărbați, cetățeni români, au fost arestați în Irlanda de Nord, în cadrul unei operațiuni comune cu Poliția Română pentru trafic de persoane.

Poliția din România a confiscat, de asemenea, o sumă substanțială de bani și bijuterii, în timpul perchezițiilor.

Poliția din Irlanda de Nord a descins la două proprietăți, în Belfast, astăzi de dimineață, unde a arestat doi bărbați, cu vârste de 29 și 34 de ani, suspectați de mai multe infracțiuni.

Polițiștii au declarat că operațiunea a avut loc pentru a „perturba și demonta” bandele de criminalitate organizată românești care lucrează în Irlanda de Nord și România.

Grupare de români ducea fete la prostituție în mai multe țări printre care și Marea Britanie

Inspectorul detectiv Gina Quinn a declarat: „Grupul de criminalitate organizată vizat astăzi este responsabil pentru recrutarea și traficul de persoane din România în Irlanda de Nord pentru prostituție și spălare de bani”.


„Această operațiune, care a inclus și doi ofițeri de la Serviciul de Poliție al Irlandei de Nord care asistă poliția din România, a fost posibilă printr-un acord al echipei de investigație comună (JIT) între Marea Britanie și România. Operațiunea a fost asistată și susținută de Europol și Serviciul de Poliție din Irlanda de Nord, Procuratura Publică din Irlanda de Nord și Serviciul pentru Combaterea Crimei Organizate (SCCO) România”, a adăugat polițista britanică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

Numărul angajaților din Marea Britanie a atins un nivel record. Șomajul, menținut la un nivel scăzut

Europa nu mai are nevoie de alimentele și băuturile britanice. Exporturile către UE, pierderi de 2 miliarde de lire sterline