in

Bestia din Luton, eliberată din închisoare în baza recursului compensatoriu

Săndel Hornea, românul suspectat că a lovit cu bestialitate trei femei, într-o casă din Luton, Bedfordshire, a fost eliberat din închisoare în martie 2018, în baza recursului compensatoriu, informează observator.tv.

Imediat după ce a fost eliberat din închisoare, Hornea a plecat în Anglia, acolo unde a încercat să înceapă o viață nouă, însă a continuat să facă aceleași lucruri pe care le-a făcut atât în România, cât și în Italia, acolo unde a și fost condamnat.


În ianuarie 2008, Săndel Hornea a fost arestat și extrădat în Italia, acolo unde a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, după ce a obligat o minoră de 16 ani să se prostitueze.

După ce și-a ispășit pedeapsa în Italia, Hornea s-a întors în România, unde a continuat să comită infracțiuni.

Astfel, a ajuns în închisoare, însă a fost eliberat în luna martie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Pe 2 septembrie 2019, Săndel Hornea s-a deghizat în angajat al unei firme de curierat și a intrat într-o casă din Bedfordshire, acolo unde a bătut cu sălbăticie trei femei.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar proprietarul casei a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe bărbatul periculos şi chiar a oferit o recompensă de 20.000 de lire.

După o anchetă care a durat mai bine de două săptămâni, proprietarul a primit mai multe informații și a reușit să îl identifice pe bărbat.

Acesta se numește Săndel Hornea, același individ care în luna martie 2018 a fost eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu. Bărbatul este acum căutat de Politie și este considerat periculos.Un hoț român a pus pe jar poliția din 15 comitate engleze. Zeci de infracțiuni

Cea mai veche companie de turism din lume este în FALIMENT. Sute de mii de turiști, blocați pe tot globul