in

Birmingham: Femeie însărcinată, lovită și jefuită de bijuterii în propria casă. Crede că tâlharii erau români

O femeie însărcinată a trecut prin momente terifiante când jefuitorii care au pătruns în casa sa au lovit-o și au plecat cu mai multe bijuterii.

S-a întâmplat sâmbătă, 15 februarie, în jurul orei 18:00, în Birmingham. Cele două femei care se aflau în casă, alături de copiii lor, la momentul jafului, cred că cei care le-au atacat ar fi putut fi români.

Sergentul detectiv Tom Lyons, Poliția din West Midlands, a declarat: „Acesta a fost un atac urât asupra a două femei, care se aflau acasă cu copiii lor.”

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, dar rezultatul ar fi putut fi mult mai rău”, a continuat acesta.

„Facem apel la oricine a văzut sau a auzit ceva în zonă la momentul respectiv să ne contacteze sau, dacă ați văzut vreun comportament suspect pe drum la momentul respectiv”, a mai spus polițistul, conform Express and Star.

„De asemenea, facem apel la oricine observă că aceste bijuterii sunt scoase la vânzare sau dacă observați apariția bijuteriilor la domiciliul dumneavoastră”, a mai anunțat acesta.

Oricine are informații este rugat să apeleze poliția West Midlands la numărul 101, citând numărul de referință al 20BE / 42472G / 20.

În mod alternativ, puteți suna la Crimestoppers, anonim, la 0800 555111.

Watford: Un român a jefuit o prostituată thailandeză pe care o contactase pe un site pentru adulți
Ministrul Patel recunoaște că părinții săi din Uganda nu s-ar fi calificat pentru a munci în UK, conform sistemului elaborat de ea

ATENȚIE! Blue Air nu va mai opera pe Aeroportul Bacău, în perioada 15 august – 30 septembrie