in

Birmingham. Mai mulți români s-au luat la bătaie la slujba de Înviere – VIDEO

Mai mulți români s-au luat la harță, chiar la slujba de Înviere. Scandalul a avut loc al biserica românească din Wolverhampton, lângă Birmingham.

Potrivit unor martori, totul ar fi pornit de la câțiva oameni care nu au fost lăsați în biserică.

Un martor la incident a povestit pentru Digi24 că „mai mulți indivizi veniți pentru distracție au forțat intrarea, nepăsându-le de oamenii de ordine și de cei care erau acolo pentru dirijarea și păstrarea ordinii publice”.

Potrivit acestuia, scandalagiii erau de etnie romă și „veniseră la biserică doar pentru «a lua lumină» și a ieși în evidență cu ale lor glume, telefoane, etc”.

„În momentul în care s-a iscat incidentul, biserica era deja foarte plină, iar Slujba de Înviere trebuia să înceapă”, a povestit Robert, un român stabilit în Anglia.

Unii dintre români acuză că au fost loviți de către paznici. La un moment dat, aceștia închid ușile, dar cei de afară fac scandal pentru a fi lăsați înăuntru.


În fața bisericii se aflau peste 100 de oameni care așteptau să intre să ia lumină.

Posted by Craciun Ciprian Razvan on Saturday, April 27, 2019

Cesena, doi români beți au devastat altarul și interiorul unei biserici, în noaptea de Înviere. Politicienii italieni cer pedepse exemplare

Un român din Germania a fost înjunghiat de un conațional în noaptea de Înviere

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Împăcare și Înviere

De ce anul acesta îl sărbătorim pe Sf. Gheorghe a doua zi de Paște. Cine a fost și cum a pătimit Sfântul Mucenic pentru credința sa