in ,

Birmingham: Român arestat după ce a participat la o petrecere alături de 20 de persoane în timpul pandemiei

Un român a primit șapte luni de închisoare după ce a participat la o petrecere, încălcând restricțiile din timpul pandemiei de coronavirus. Bărbatul a tușit intenționat peste trei ofițeri de poliție care veniseră să oprească petrecerea și nu a încetat când aceștia l-au avertizat.

Dragoș Marchidan, în vârstă de 33 de ani, din Birmingham, a fost găsit vinovat la prima audiere, de pe 31 martie, de la Curtea Magistraților din Birmingham. Ieri, 28 aprilie, românul a fost condamnat la șapte luni de închisoare de Curtea Coroanei din Birmingham.

Ce au făcut britanicii în ziua în care numărul deceselor a depășit 10.000: Au ieșit la plimbare pe biciclete și la plajă.

El a trebuit să răspundă la trei acuzații de atac asupra unui lucrător de urgență.

Sâmbătă, 29 martie 2020, ofițerii au descins la o adresă din Tyseley unde 20 de adulți încinseseră o petrecere, cu muzică și alcool.

Poliția i-a sfătuit pe participanți să părăsească adresa, iar când grupul începuse să plece, inculpatul a început să tușească deliberat în direcția ofițerilor de poliție în timp ce râdea cu gura până la urechi. Marchidan  a fost avertizat în legătură cu comportamentul său, dar a continuat să facă același lucru. După mai multe avertismente, a fost arestat pentru atacarea lucrătorilor de urgență.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Ministrul Sănătății din Marea Britanie, anunț încurajator: Unul dintre noile medicamente pentru combaterea COVID-19 este testat pe pacienți

bilanţul deceselor

Încă doi români infectaţi au murit în Marea Britanie. Bilanţul deceselor în diaspora a ajuns la 87