in

BMW căutat în Marea Britanie pentru confiscare, descoperit la Constanța

BMW căutat Marea Britanie

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism BMW căutat de autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetățean român.

Pe 20 august, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, a fost identificat pe raza municipiului Mangalia, un autoturism marca BMW, model 520, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 28 de ani.

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit la Vama Albița

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie, începând cu 16.08.2021.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


…BMW căutat pentru confiscare în Marea Britanie, descoperit la Constanța…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

sange LOndra arestat Lee Peacock

Baie de sânge la Londra, două persoane înjunghiate în gât, bărbat din Westminster pus sub acuzare

Două românce gay

Două românce gay, căsătorite în Marea Britanie: „E un act de curaj să te expui ca să te reprezinți”