in

BMW de peste 83.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră la Botoşani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW 520D ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, scrie politiadefrontiera.ro.

În data de 06 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate pe raza municipiului Botoșani.

În cadrul acțiunii, în baza unor informații, a fost oprit în trafic un autoturism marca BMW 520D, înmatriculat în Marea Britanie, condus de un cetățean român.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Marea Britanie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuireiar autoturismul, în valoare de aproximativ 83.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC
Plajele din Marea Britanie, luate cu asalt, turiștii vin de la 3 dimineața pentru a ocupa cele mai bune locuri

Crimă în centrul Londrei: bărbat ucis cu o macetă pe Oxford Street, în fața cumpărătorilor îngroziți – VIDEO