in

Boris Johnson anunță creșterea amenzilor pentru încălcarea restricțiilor. Cea mai mare sumă poate ajunge la 3200 de lire sterline

Minimul amenzilor în Marea Britanie pentru încălcarea regulilor impuse de guvern va crește de la 60 la 100 de lire sterline, începând din această săptămână.

De asemenea, cei care vor fi amendați vor putea să plătească jumătate din amendă, adică 50 de lire sterline, în termen de 14 zile.

În cazul în care cei amendați vor recidiva, amenda se va tripla, de la maximul de 906 de lire sterline cât este acum, la 3200 de lire sterline, scrie The Independent.

„Trebuie să respectați regulile privind distanțarea socială și, pentru a aplica aceste reguli, vom crește amenzile pentru cei care le încalcă”, a declarat duminică, premierul Boris Johnson.

Conform regulilor de protecție a sănătății, oamenii pot fi amendați dacă ies afară fără „o scuză rezonabilă”.

De asemenea, pub-urile, cafenelele și restaurantele pot fi penalizate dacă vând alimente și băuturi.


Poliția britanică a dat mii de amenzi pentru încălcarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei

Poliția a emis peste 9.000 de amenzi în Anglia și Țara Galilor, în prima lună după ce noua lege a intrat în vigoare, pe 26 martie.

Cu toate acestea,  numărul amenzilor a fost cu mult mai mic decât zecile de mii de contravenții impuse în Franța și Italia.

Oficialii au declarat că sancțiunile au fost utilizate ca „ultimă soluție”, doar atunci când oamenii refuză să respecte regulile în mod voluntar.

Modificările anunțate de Boris Johnson se aplică numai în Anglia, deși celelalte națiuni ale Marii Britanii pot alege să modifice propriile reglementări într-un mod similar.

Berlinul pregătește amenzi de la 25 la 25.000 de euro pentru încălcarea restricțiilor legate de COVID-19

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Raab: Frizeriile, pub-urile și restaurantele nu se deschid până în iulie

Nicu Alifantis vs Mircea Badea. „Nu vă permit”. ”Schimbați canalul”. Cine urlă “F#t#-ți m#rții m#-tii de…”?