Menu
in

Terifiant! Boxer profesionist, atacat cu acid în Anglia. L-au desfigurat

Un boxer profesionist, fost deținător al centurii WBC International la categoria ușoară, a povestit, prin intermediul unei postări pe Instagram, cum a fost atacat cu acid în cantonamentul din Anglia, în toiul nopții, de mai mulți răufăcători.

Aceștia i-au spart ușa apartamentului și i-au aruncat acid în față, înainte ca luptătorul să poată riposta.

„Cantonamentul din Anglia a fost cu ghinion pentru mine. Pe scurt, despre situație. Am zburat în Anglia, pentru a mă pregăti pentru meciul de pe 11 decembrie. Am luat o cameră și am început să mă antrenez”, a relatat Viktor Kotochigov.

Atac în masă cu acid în Marea Britanie. Cinci victime au ajuns la spital

„Într-o noapte, am auzit gălăgie pe la ușă, cineva încerca s-o deschidă. Mi-a venit în cap imediat să merg la bucătărie să iau un cuțit, dar nu era nimic acolo, în afară de niște furculițe și linguri.”

„Ușa s-a deschis, niște indivizi au pătruns înăuntru, cu glugile pe cap. M-am ridicat imediat, am mers la ei, dar se pare că nu aveau deloc în plan să ne batem, așa că au aruncat pe mine cu acid și au fugit imediat. Am căzut pe jos de durere”, a povestit Viktor Kotochigov.

Ce a făcut boxerul după atacul cu acid

Boxerul și-a continuat relatarea și a scris că, după ce atacatorii au plecat, și-a sunat antrenorul, care l-a dus de urgență la spital.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi sun antrenorul. A venit la mine în plină noapte, m-a dus la spital și a avut grijă de mine, de aceea îi sunt foarte recunoscător.”

„Mi-am petrecut ultimele zile în spital, cu arsuri, sub supravegherea medicilor. Nu am intrat cu nimeni în conflict, nu știu cauza atacului”, a încheiat boxerul profesionist.

Viktor Kotochigov, care a debutat în box în 2015, are 12 victorii și două înfrângeri la profesioniști, scrie Digi Sport.


…Terifiant! Boxer profesionist, atacat cu acid în Anglia. L-au desfigurat…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
Exit mobile version