in

„Brasseria Timișoreana” din Burnt Oak, taxe neplătite de 400.000 de lire sterline

Proprietarului restaurantului Brasseria Timișoreana, din Burnt Oak, i s-a interzis să mai fie la conducerea vreunei companii după ce s-a constatat că, timp de patru ani, a evitat să plătească 400.000 de lire sterline impozit.

Potrivit publicației My North London, care citează anchetatorii Serviciului de Insolvență, proprietarul a sub-raportat vânzările timp de peste patru ani.

Mihaela Solga, cunoscută și sub numele de Hussain și Șarpe, nu a declarat câștigurile obținute de restaurantul ei „Braseria Timișoreana”, din Burnt Oak Broadway, pe o perioadă de patru ani, înainte ca restaurantul să fie lichidat.

Într-o perioadă de patru ani, ea datora deja 406.000 de lire sterline taxe, după ce a declarat mai puțini bani decât a făcut de fapt.

Anchetatorii de la Serviciul de Insolvență au examinat înregistrările companiilor și au descoperit că sunt incomplete în multe cazuri.

S-a dovedit astfel că Solga a sub-declarat valoarea corectă a impozitelor între anii 2015 și 2018, pentru compania sa JJ Timișoreana Limited.

Femeia nu a contestat faptul că a determinat depunerea de declarații inexacte la autoritățile fiscale, iar de la 23 ianuarie 2020 a fost descalificată să mai acționeze ca director al oricărei companii. Ea nu mai are dreptul nici să se implice în promovarea, formarea sau conducerea unei companii, direct sau indirect, fără permisiunea instanței.

Ordinul de interzicere pe o perioadă de șapte ani a intrat în vigoare pe 13 februarie.

Lawrence Zussman, șeful adjunct al Serviciului de Insolvență, a declarat că Mihaela Solga nu a plătit în mod deliberat impozitul, cu toate că era obligată să facă acest lucru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români au bătut cu bestialitate un tânăr care și-a apărat prietena de o agresiune sexuală

Procedura reclamațiilor împotriva NH

Procedura reclamațiilor împotriva NHS. Ce drepturi aveți dacă sunteți afectat