in

BREAKING NEWS – Fiul șeicului terorist Abu Hamza, principalul suspect în uciderea lui Tudor Simionov

Imran Mustafa, în vârstă de 26 de ani, fiul șeicului Abu Hamza, condamnat pentru terorism în Statele Unite, ar fi suspectul arestat în legătură cu uciderea românului Tudor Simionov, în dimineața Anului Nou, la un club exclusivist din centrul Londrei.

Imran Mostafa a fost condamnat în 2012, la 11 ani de detenție pentru jaf armat la o bijuterie din Anglia. El a executat doar jumătate de pedeapsă, fiind eliberat în 2017. Când a fost eliberat a spus că l-a găsit pe Dumnezeu în închisoare.
Tatăl lui Mostafa este predicatorul terorist Abu Hamza care execută o sentință pe viață în SUA, pentru unsprezece infracțiuni de terorism de care a fost găsite vinovat în 2014.
Potrivit Sky News, Imran Mostafa ar fi fost arestat în apropierea locului asasinatului, iar asupra sa a fost găsită o armă de foc.
Scotland Yard transmite că incidentul cu privire la fiul teroristului s-a întâmplat la aceeași adresă, în jurul orei 5.36 dimineața, dar că acuzațiile împotriva sa nu au legătură directă cu moartea lui Simionov sau cu rănile suferite de alții.
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Revelion cu scandal la Londra. Mai mulți români acuză: „Cea mai jalnică organizare. Nu puteai să te atingi de mâncare”

Petrecerea unde a murit sportivul român, organizată de un interlop londonez supranumit „Stăpânul Fraudelor”