in

BREAKING NEWS! Incident grav în Gara Euston din Londra. Atac violent, au fost chemați polițiștii înarmați

Un incident grav în Gara Euston, una dintre cele mai aglomerate din Londra, a avut loc în această dimineață (8 iulie).

În acest moment cele mai multe dintre trenurile care circulă pe acolo au fost oprite, după un „atac grav” asupra unui lucrător de la calea ferată.

De asemenea, o persoană a fost dusă de urgență la spital.

Linia a fost blocată, inițial, din cauza unei persoane care au intrat pe calea ferată, dar incidentul pare să fi escaladat, iar un om a ajuns la spital.

Multe trenuri Avanti West Coast și London Northwestern au fost anulate, arată My London.

Poliția a fost chemată la ora 07.09 dimineața, iar un pasager a spus că au fost reținuți în Euston în urma unui „atac violent”, cu „ofițeri înarmați”.

„Ei bine, este dramatic. Trenul este ținut la Euston în urma unui atac violent asupra trenului. Patru ofițeri înarmați trec prin tren în căutarea agresorului și nimeni nu poate părăsi trenul”, este un mesaj al unui călător postat pe o rețea de socializare.

Baie de sânge la Londra: Doi morți înjunghiați și un rănit grav, în două incidente separate

London Euston a confirmat că un membru al personalului a fost rănit.

Reprezentantul gării a trimis un mesaj pe Twitter: „Întârzierile și anulările vor continua în această dimineață, în urma unui incident în care un membru al personalului nostru a fost rănit. Biletele sunt acceptate pe alte rute. Vă rugăm să verificați înainte de a călători @TfL @LNRailway @AvantiWestCoast”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Britanice pentru Transporturi a spus: „Poliția Britanică pentru Transporturi a fost chemată la Gara Euston astăzi (8 iulie) la ora 7.09 în urma rapoartelor despre un atac grav. Ofițeri specialiști au fost detașați în stație și ancheta este în curs de desfășurare. O persoană a fost dusă la un spital local pentru tratament”.

Trenurile au început din nou să circule, la scurt timp după ora 8.30, dar se așteaptă ca întârzierile și anulările să continue.


BREAKING NEWS! Incident grav în Gara Euston din Londra. Atac violent, au fost chemați polițiștii înarmați…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

GALERIE FOTO-Agonie și extaz, bucurie și multă bere. Suporterii englezi s-au bucurat de calificarea echipei lor în finala Euro2020, după un meci dramatic împotriva Danemarcei

VIDEO – Care COVID? Zeci de mii de suporteri s-au înghesuit la ieșirea de pe stadionul Wembley. Fiesta a continuat în stradă, au fost făcute 20 de arestări