in

Bristol. Pedofil român agăța minori pentru sex cu ajutorul unei rețele de socializare. Arestat și condamnat

Un pedofil român a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce s-a descoperit că își dădea întâlniri cu minori pe care îi găsea pe o rețea de socializare canadiană, KIK.

Andrei Biliboc, în vârstă de 32 de ani a fost condamnat pentru întâlnirea cu un minor în urma unor conversații de natură sexuală și activități sexuale cu minori.

Potrivit Bristol Live, românul a vizat copii vulnerabili cu care s-a împrietenit sub anonimat pe rețeaua respectivă.

De menționat că prădătorul sexual a acționat în timp ce logodnica sa era gravidă. De altfel, femeia s-a aflat lângă el și l-a susținut pe toată perioada procesului.

Una dintre fetele pe care le-a vizat Biliboc a fost o minoră de 14 ani cu probleme, cu care a început să discute pe un grup al unor adolescenți care se luptau cu auto-mutilarea.

Românul a convins-o să se întâlnească cu el, pe o stradă din Bristol. Bărbatul i-a făcut copilei cadouri și i-a dus flori, convingând-o să întrețină relații sexuale în mașina sa.


Când fata s-a întors la școală a încercat să se distanțeze de Biliboc, dar acesta a continuat să îi trimită mesaje și să o aștepte la școală.

Fata a reclamat toate acestea unui profesor, care a anunțat poliția. Ofițerii i-au confiscat telefonul românului însă acesta a refuzat să le spună codul PIN.

După șase săptămâni, oamenii legii au reușit să intre în telefon și au găsit mai multe conversații, printre care și una cu un băiat de 13 ani, precum și imagini sexuale explicite.

După ce a fost eliberat, Biliboc a continuat să vorbească cu o fată de 15 ani, căreia i-a trimis imagini ale organelor sale genitale.

Pe lângă sentința de șase ani, judecătorul a dispus un ordin de prevenire pe durată nedeterminată împotriva românului care locuiește în Marea Britanie din 2011 și includerea sa pe viață în registrul infractorilor sexuali.

Cu toate că a susținut că nu are o atracție sexuală față de copii și că a comis infracțiunile într-o perioadă dificilă din viața sa, judecătorul a respins aceste afirmații.

„Realitatea este că unii copii trebuie protejați de ei înșiși. Sunteți un bărbat adult și știați ce faceți”, a spus judecătorul.

Aplicația pe care a folosit-o românul a fost implicată în 1100 de cazuri de abuzuri împotriva copiilor, scrie BBC.

Aplicația are sute de milioane de utilizatori la nivel mondial și este deosebit de populară în rândul adolescenților.

Poliția a acuzat faptul că cei care administrează Kik au fost inutili în timpul investigațiilor, prin faptul că nu au dezvăluit informații care ar putea împiedica sau opri abuzul unui copil și, eventual, să ajute la reținerea unui pedofil.

Compania a spus că va elibera informații numai dacă există o „amenințare iminentă cu moartea sau vătămarea fizică gravă a oricărei persoane”.

Țara Galilor. Pedofil român condamnat la trei ani de pușcărie. Își dăduse întâlnire cu o minoră de 14 ani

Pedofilul Nae convingea fete de opt ani să se dezbrace în fața camerei web. 19 ani de pușcărie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român pleca la muncă în Londra. Ce a văzut pe aeroport l-a lăsat fără cuvinte: „Vom avea o generație atrofiată”

Român violent la Spitalul din Ipswich. A luat la bătaie patru polițiști