in

Brixton, copil de 13 ani, a murit la scurt timp după ce a fost infectat: ”Nu avea nicio altă afecțiune”

Noul coronavirus se răspândește rapid în toate colțurile lumii, însă mulți dintre experți au susținut că e blând cu cei mici. În realitate, însă, această afirmație ar părea să nu mai fie valabilă. Un al copil în vârstă de doar 13 ani a murit din cauza infecției cu noul coronavirus, la câteva zile după ce alți doi au pierdut lupta cu boala, scrie presa britanică, citată de a1.ro.

De această dată, un copil în vârstă de 13 ani, din Marea Britanie, a murit singur, fără niciun membru al familiei lângă el, la scurt timp după ce a contractat virusul.

Ismail Mohamed Abdulwabab avea doar 13 ani și era internat la un spital din Brixton. Acesta a murit luni dimineață, la scurt timp după ce s-a confruntat cu mai multe complicații în urma infecției cu noul coronavirus. Copilul nu avea, însă nicio altă afecțiune.

”Ismail a început să se confrunte cu simptomele clasice și avea probleme cu respirația. A fost internat în spital, unde a fost pus la ventilator. Ulterior, medicii au decis să-i inducă coma, însă a murit ieri dimineață”, a mărturisit mama acestuia, care a dezvăluit că puștiul era orfan, tatăl lui murind de curând, din cauza unei forme de cancer.

O fetiță de 12 ani a murit în Belgia

O fetiță de 12 ani a încetat din viață, în Belgia. Este cel mai tânăr deces din Europa, în rândul pacienților infectați cu coronavirus.


”După trei zile de febră, starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc”, a declarat, marți, Serviciul Federal de Sănătate Publică.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Marea Britanie: „În UK medicii nu-și dau demisia, dimpotrivă, se oferă și medicii pensionari”

Întoarcerea diasporei cu coronavirus. Fiul, asimptomatic, s-a întors din Marea Britanie. Mama sa a luat virusul și a murit