in

Cadavru găsit pe o plajă din Scoția, identificat. Este vorba despre românca dată dispărută în martie

Un cadavru găsit pe 30 ianuarie pe o plajă din Scoția a fost identificat, în cele din urmă, ca fiind al româncei de 33 de ani Marilena-Maria Maftei. Aceasta fusese văzută pentru ultima dată cu 11 zile înainte de descoperirea corpului în Inverness.

Moartea femeii nu este tratată ca suspectă, iar un raport a fost înaintat procurorului, scrie Daily Record.

Descoperirea tragică a fost făcută lângă Fortrose & Rosemarkie Golf Club, în 30 ianuarie – la 11 zile după ce Marilena-Maria Maftei a fost văzută ultima dată în Inverness.

Româncă dispărută în Marea Britanie. Are 33 de ani și nu a mai fost văzută de 2 luni

Ofițerii au distribuit un portret robot al femeii al cărei cadavru a fost găsit pe țărm, în încercarea de a o identifica.

Marilena-Maria, în vârstă de 33 de ani, a fost raportată oficial dispărută în martie, după ce familia sa care nu locuiește în Marea Britanie nu a mai putut lua legătura cu ea.


Poliția scoțiană a confirmat că trupul femeii de pe plajă a fost acum identificat în mod oficial fiind românca raportată dispărută pe 22 martie.

Familia ei a fost informată.

„Vreau să profit de ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care au prezentat informații sau care ne-au ajutat pentru descoperirea identității femeii”, a declarat inspectorul detectiv Craig Still.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia. Beat, a provocat un accident auto și a fugit. Urmărit după o dâră de sânge

Scene de o violență ieșită din comun în Leeds. Un proxenet român și-a închis partenera în pivniță și a pus-o să înghită inelul de logodnă