in

BREAKING NEWS! Incident naval în Canalul Mânecii. Operațiune de căutare și salvare în curs

BREAKING NEWS! Incident naval în Canalul Mânecii. Operațiune de căutare și salvare în curs

Poliția de Frontieră britanică a răspuns urgent unui incident grav în largul coastei, în zona Harwich, Essex, unde se desfășoară o operațiune de căutare și salvare.

Potrivit Metro, salvatorii au fost chemați de urgență, însă detaliile nu sunt încă clare, Ministerul de Interne britanic anunțând că nu va da detalii suplimentare decât după ce situația este rezolvată.

Paza de Coastă a confirmat că a trimis un elicopter și un avion pentru a ajuta la o misiune de căutare și salvare.

Poliția Essex sprijin, de asemenea, acțiunea condusă de cei de la frontieră – Agenția însărcinată cu verificările imigrației și securizarea granițelor.

Poliția de Frontieră britanică se confruntă cu multe situații în care sunt implicate ambarcațiuni, inclusiv cele folosite pentru a traversa imigranți ilegali peste Canalul Mânecii. La acest moment nu este clar dacă incidentul are legătură cu traversările imigranților.

Record de migranți sosiți în Anglia. Aproape 600 au traversat Canalul Mânecii într-o singură zi

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat: „Poliția de frontieră răspunde de urgență la un incident în curs în largul coastei, la Harwich. Mai multe detalii vor fi furnizate după operațiunea inițială și după ce situația a fost rezolvată.”


Un purtător de cuvânt al Agenției Maritime și al Pazei de Coastă a adăugat: „HM Coastguard a coordonat un răspuns de căutare și salvare la un incident în largul Essex, lucrând cu Poliția de Frontieră și alți parteneri. Am trimis elicopterul pazei de coastă de la Lydd și un avion cu aripă fixă ​​pentru paza de coastă. HM Coastguard va continua să protejeze viața pe mare și zonelor de coastă ale Regatului Unit, lucrând cu resursele de căutare și salvare din zonă.”

„Dacă o navă are nevoie de asistență pentru căutare și salvare, HM Coastguard va continua să răspundă și să-i salveze pe cei aflați în pericol.”


…BREAKING NEWS! Incident naval în Canalul Mânecii. Operațiune de căutare și salvare în curs…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson: „Am putea hrăni animalele cu ființe umane. Există candidați?”

Antibiotice pentru infecția cu COVID. Iată ce riscați. Un medic român din Liverpool avertizează

Antibiotice pentru infecția cu COVID. Iată ce riscați. Un medic român din Liverpool avertizează