Menu
in

Care este linia de metrou din Londra unde se petrec cele mai multe agresiuni sexuale

Poliția Metropolitană primește cel puțin un apel pe săptămână de la o persoană agresată sexual pe una dintre liniile de metrou din Londra.

Potrivit My London, unul din patru astfel de atacuri au loc pe Central Line.

Astfel, într-o perioadă de 18 luni, pe Central Line au fost înregistrate 100 de atacuri, aproape dublul numărului înregistrat pe următoarea linie clasată, Victoria, unde au avut loc în aceeași perioadă 55 de astfel de cazuri.

Mai mult, pe Central Line nu există camere de supraveghere și nici planuri de instalare a unor astfel de dispozitive până la modernizarea trenurilor, preconizată în 2023.

Primarul Londrei, Sadiq Khan a fost, de altfel, interpelat de Consiliul londonez pentru a introduce astfel de camere pe Central Line.

Susan Hall, consilierul care a detașat moțiunea, a spus: „Toți londonezii ar trebui să se simtă în siguranță în rețeaua de metrou din orașul nostru, fără a se teme că ar putea deveni victime ale oricărei infracțiuni, inclusiv agresiune sexuală.”

„Un element uimitor, una din patru agresiuni sexuale pe metrou are loc pe Central Line, dar ciudat este că aceasta e una dintre cele două linii care nu au camere de supraveghere la bord.”

Dagenham. Agresor sexual român atacă o tânără în autobuz. A pipăit-o și i-a arătat penisul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version