in

Individ cu nume românesc, dat în urmărire pentru un VIOL în Barking, la Londra

Căutat pentru un viol în Barking: Poliția metropolitană a publicat fotografia unui bărbat cu nume românesc, căutat pentru un viol la Londra. Poliția îl caută după ce o femeie a fost agresată în Barking.

Căutat pentru un viol în Barking

Detectivii fac apel pentru ajutor pentru a găsi un bărbat cu care trebuie să vorbească în legătură cu o anchetă în curs.

Poliția a fost chemată la ora 21:55 pe 18 noiembrie 2021 pentru a se raporta un atac asupra unei femei, în vârstă de peste 30 de ani, în Barking Park, aproape de Longbridge Road.

Polițiștii au intervenit și au fost informați că femeia a fost agresată de un bărbat care apoi a agresat-o sexual. Femeia continuă să fie sprijinită de ofițeri specialiști.

Detectivii l-au indicat pe Ioan Bilasco, în vârstă de 30 de ani, drept cineva pe care trebuie să-l găsească și cu care să vorbească în legătură cu atacul.

Bătrână de 79 de ani, violată de un adolescent de 16 ani în Anglia. Agresase sexual și un copil, dar poliția l-a lăsat în pace

„Este vital să îl găsim pe Ioan Bilasco”

Căutat pentru un viol în Barking: Se știe că a frecventat zonele Leyton și Barking.

Agentul detectiv Neil Godwin, de la Unitatea de comandă a zonei de est, care acoperă Barking, a declarat: „Este vital să-l găsim pe Ioan Bilasco. L-ați văzut sau știți unde se află?

Căutat pentru un viol într-un parc din Brent. Cine îl vede să sune la poliție

Vă rugăm să ne sunați cu orice informație sau să contactați Crimestoppers în mod anonim.”

Oricine are informații este rugat să sune la poliție prin 101, cu referința CAD 7740/18Nov21 sau Crimestoppers la 0800 555 111, anunță poliția.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Cel mai mare exercițiu NATO începe la granița Rusiei, Boris Johnson: „Mai puternici și mai uniți”

Rușii din Marea Britanie, atacuri xenofobe și amenințări cu moartea

Rușii din Marea Britanie, ținta atacurilor xenofobe și amenințărilor cu moartea