in ,

Ce au făcut britanicii în ziua în care numărul deceselor a depășit 10.000: Au ieșit la plimbare pe biciclete și la plajă.

Britanicii au ieșit la plimbare de Paște

Ieri, 12 aprilie, în prima zi de Paște, britanicii au uitat de măsurile de protecție impuse de guvern și au profitat din plin de soarele generos și de temperaturile de peste 21 de grade.

Cu toate că ziua de Paște a coincis cu depășirea numărului de 10.000 de morți din cauza coronavirusului în Marea Britanie, acest lucru nu i-a determinat pe oameni să umple parcurile și plajele din Anglia.

La acest lucru au contribuit și consiliile locale, unele dintre acestea deschizând parcurile care rămăseseră închise până ieri. Daily Mail scrie că Victoria Park, din Londra, și-a redeschis porțile de Paște, după ce a fost închis două săptămâni.

În Torquay, o familie a fost amendată de poliție din cauză că plecase la 200 de mile, la pescuit, în ciuda restricțiilor, potrivit poliției Devon & Cornwall.

Ieri, 12 aprilie, numărul persoanelor decedate a ajuns la 10.612 în Marea Britanie, însă bicicliștii care nu respectă niciun fel de măsură de distanțare socială au dat mari bătăi de cap polițiștilor.

Aceștia au intervenit și la o petrecere uriașă organizată într-o casă, în Stocton, Durham.


Veste șoc pentru Marea Britanie în duminica Paștelui catolic: Numărul victimelor a trecut pragul de 10.000 de morți

Aproape 40 de ofițeri au fost nevoiți să intervină, împreună cu patru paramedici, deoarece adunarea ilegală scăpase de sub control.

În ciuda autorităților și personalului medical care pledează în mod repetat ca oamenii să rămână în case pentru a proteja NHS, cei denumiți online #Covidiots continuă să ignore aceste sfaturi.

În ciuda regulilor care interzic adunările publice și le solicită britanicilor să stea acasă, poliția a fost forțată să despartă zeci de iubitori de grătar în aceste zile.

Unii oameni au criticat bicicliștii care ignoră regulile de blocare ale guvernului.

Un bărbat a scris pe Facebook: „Ies foarte devreme pentru a evita acești idioți! Nu numai că se pun în pericol, ci îi pun în pericol pe toți cei cu care vin în contact. Acest virus nu ia prizonieri, este mortal! Puneți în pericol mai mulți angajați ai NHS.”

Boris, fă legi pentru a-i opri pe acești nebuni, amenzi grele pentru cei mai răi infractori date la fața locului!

Conform datelor oficiale, miercuri, un biciclist, care din Swinton, a mers timp de șapte ore și 40 de minute într-o călătorie dus-întors de 121 de mile la Much Wenlock, Shropshire.

Ulterior, a plecat într-o altă călătorie, de 115 mile, sâmbătă, în weekendul de Paște.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

răpus de virus

Bărbat întors din Anglia, răpus de virus la 41 de ani: «Şi-a luat special o maşină ca să nu vină cu avionul»

Marea Britanie. Familie distrusă de coronavirus: Tatăl, mama și fiica au murit în decurs de două săptămâni