in

Ce au găsit polițiștii în casa unui traficant de droguri din Edgware. Nu le-a venit să creadă atunci ce era în spatele unui perete fals

Poliția Metropolitană a confiscat aproximativ un kilogram de cocaină și a găsit 143.080 de lire sterline în casa lui Terence O’Connor, un traficant de droguri din Edgware, nordul Londrei.

Pe lângă acestea, în spatele unui perete fals, au fost găsite și două arme semiautomate, dar și 332 de gloanțe compatibile cu acestea.

O’Connor a fost condamnat la 16 ani și trei luni la Harrow Crown Court luni, 10 mai, scrie My London.

Acesta a pledat vinovat de două acuzații de deținere unui drog de clasa A (cocaină); furnizarea unui drog de clasa A (cocaină); posesia de bunuri infracționale; două acuzații de deținere a unei arme automate interzise; și deținerea de muniție.

Descoperire șocantă în Marea Britanie. Un laborator de droguri la scară industrială, găsit la o fermă

Pe 11 februarie, el a pledat vinovat și de deținerea unui amortizor și de două acuzații de deținere a unei arme de foc cu intenția de a pune viața în pericol.

Pe 21 aprilie 2020, ofițerii l-au văzut pe O’Connor predând ceea ce credeau că este o pungă de bani unui suspect pe care îl monitorizau, în legătură cu o investigație de spălare a banilor.

Nouă zile mai târziu, pe 30 aprilie, O’Connor a fost observat mutând articole în portbagajul unei mașini parcate în Silverston Way, în Edgware. O’Connor a fost reținut, iar într-un rucsac pe care îl avea asupra sa a fost găsită o mare cantitate de cocaină.

Traficantul a spus atunci că nu mai văzuse acel rucsac.

La percheziția casei sale, detectivii au descoperit 143.080 de lire sterline în numerar, un aparat de numărat banii și încă o cantitate de cocaină.

Au mai fost găsite ambalaje de droguri goale care au demonstrat faptul că acolo s-au procesat peste 100 de kilograme de cocaină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson, implicat într-un nou scandal. Vacanță de lux cu logodnica sa, oferită de un om de afaceri

Fata de 16 ani cu dizabilități, lovită cu bestialitate cu bastonul de un polițist din Londra