in

Ce marfă de contrabandă mai transportă românii în Marea Britanie… Țigări și bere confiscate în Germania

Funcționarii vamali ai unității de control a rutelor de circulație Pfullingen au oprit mai multe autoutilitare pe Autobahn 8, în apropierea parcării Am Kornberg, lângă Gruibingen, în weekend, informează Biroul vamal Ulm.

La un român în vârstă de 40 de ani, vameșii au găsit 61 de cartușe de țigări nedeclarate (12.200 de bucăți) pe care voia să le aducă în Marea Britanie. Funcționarii au inițiat proceduri penale sub suspiciunea de evaziune fiscală și au confiscat țigările.

După ce a plătit un depozit de garanție de 1000 de euro, bărbatul și-a putut continua călătoria.

Traficanți de țigări în Marea Britanie prinși în România după o urmărire ca-n filme. S-au tras focuri de armă

Într-un al doilea caz, oficialii vamali au găsit 660 litri de bere (1440 cutii) într-un vehicul din România. Și acestea urmau să ajungă în Marea Britanie. După ce a achitat taxele pe bere, șoferul de 28 de ani a putut continua.

Într-un al treilea vehicul, care se afla în drum spre Franța, oficialii au găsit 23 de cartușe de țigări, 60 de litri de motorină și datorii fiscale „vechi” pentru contrabanda cu țigări. În total, bărbatul în vârstă de 35 de ani din România, care era student, a trebuit să plătească 1.500 de euro.


Gorizia, circulau doar noaptea, în spatele altor mașini, doi șoferi români transportau țigări de contrabandă în valoare de 250.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Mare artist român, ucis de coronavirus. Avea 56 de ani. „Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Șomajul s-ar putea dubla în Marea Britanie. Se așteaptă 3 milioane de șomeri după ce guvernul va întrerupe ajutoarele