in

CE TRAGEDIE! Mama s-a sinucis după ce și-a văzut fiul spânzurat. Băiatul muncea în Londra

O femeie din Vaslui și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că fiul său s-a spânzurat.

Răpusă de durere, o femeia de 59 de ani şi-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că unul dintre fii ei, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis, scrie ProTv.

Băiatul venise în urmă cu câteva zile din Londra, unde muncea. Cel mai probabil, spun apropiaţii, a recurs la acest gest în urma unei dispute cu iubita sa.

Părinţii tânărului în vârstă de 27 de ani din Vaslui ştiau că acesta este la muncă în Londra. Din câte se pare, a venit în ţara să rezolve nişte probleme sentimentale. Şi-a rugat însă prietenii să nu le spună părinţilor lui că a ajuns acasă. Duminică, un trecător a observat trupul băiatului la marginea unei păduri şi a alertat autorităţile. Sub privirile îngrozite ale rudelor, medicii de pe ambulanța nu au mai putut face nimic să îl salveze.

„A venit şi mama băiatului, a trecut pe lângă poliţişti, la copil, la băiatul ei. A leşinat, a căzut jos, au udat-o cu apă vecinii. Venind la bloc, mama ar fi lăsat banii în casă şi a zis vecinilor că sunt banii de înmormântare şi a zis că se duce la spital. Au plecat oamenii după ea să o caute în tot oraşul”, a spus un vecin.

În scurt timp, vecinii au găsit-o pe femeie la gară, pe pasarela pietonală. În zadar au rugat-o să coboare de pe balustradă.

A sărit de pe pod, nu a putut să o salveze nimeni, a vrut să o ţină un băiat şi nu a reuşit”, a spus o localnică.

„Trebuia să aibă credinţa în Dumnezeu. Dacă el a vrut să facă asta, ea nu trebuia”, spune o femeie.

Medicii veniţi la faţa locului s-au luptat să o readucă în simţiri pe femeia în vârstă de 59 de ani.

„Au fost alocate la caz două echipaje, victima era în stop cardio-respirator, cu multiple mărci traumatice. Timp de o oră s-au făcut manevre resuscitare, fără rezultat şi s-a declarat decesul”, a declarat dr Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

Acum, ,băiatul mai mare al femeii este şi el la muncă în străinătate, se va întoarce acasă pentru a-şi înmormânta fratele şi mama.

Român găsit spânzurat în locuința sa din Marea Britanie. Muncea ca bucătar, în România terminase o facultate
Scoția, tânără de 20 de ani, a născut în baie, habar nu a avea că e însărcinată: ”Am avut puține arsuri la stomac”

Negocierile dintre laburiști și conservatori, fără rezultat. Corbyn: „Nu votăm acordul”